Stojan.

Karanténne nádrže, Kalkreaktory, Reverzné osmózy, Lepenie skla, Elektroinštalácie, Čerpadlá a iné...

Moderátori: Roman, reicho, Superreefer

rene81
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 30 Mar 2014 00:21
Bydlisko: Orlová

Stojan.

Príspevok od používateľa rene81 »

Zdravim chlapi.Potreboval bych poradit.Nechavam si lepit nove akvarium-300l a chtel bych poradit jaky stojan mam nechat vyrobit bud z drevenych hranolu,nebo zelezny.Dreveny bych videl sily 4x10.Urcite by byl rychlejsi co se tyce vyroby,ale slysel jsem,ze muze se casem drevo kroutit,tak nechci nic podcenit.Hodlam vse pak zakryt sadrokarton.zelenym proti vlkosti a oblepit sadrovym kamennym obkladem.Chci vsadit akva jakoby do steny kde bude take vestav.knihovnicka..Samozrejme pod akvariem kde bude akva s filtraci budou odvetravaci mrizky.Zelezny stojan pry zase zacina dost rychle rezavet i kdyz je upraven kvalitnim naterem diky odparovani slane vody.A jeste co rikate na vysku akva 60 cm?Vodni sloupec by mel byt 55cmJe to moc co se tyce pak upravy v akva?Akva by melo byt 100x48x?.Prosim o vase skusenosti a kazdou radu.
luky133
Na REEFe len začínam
Na REEFe len začínam
Príspevky: 79
Dátum registrácie: 10 Mar 2008 16:20

Re: Stojan.

Príspevok od používateľa luky133 »

Nechcem načínať novú tému tak sa spýtam tu. Viete mi povedať približné ceny čo vás vyšlo u firmy zvarenie stojanu pod akvárium približne rozmeru 150x60 a výška cca 70 cm? Stále rozmýšľam, že by som prešiel postupne a pomaly na väčší objem a prvý krok by bol teda stojan. Pod 250l sladkovodné som robil z drevotriesky čo však pri morskom nechcem. Rozmýšľam aj nad stojanom z drevených hranolov, ktorý by som si vedel spraviť sám, ale zaujíma ma cena kovového. Predsa len keď do nákladov zarátam pokosovú pílu, ktorú by som musel kúpiť, farby, skrutky atď tak je možné, že budem na cene vyrobeného kovového stojanu a ešte si ušetrím čas a nervy. :mrgreen:
mcfisto
Už som čo to napísal
Už som čo to napísal
Príspevky: 472
Dátum registrácie: 25 Máj 2014 21:19
Bydlisko: Praha

Re: Stojan.

Príspevok od používateľa mcfisto »

Muj stal 7000 czk vcetne pacek na oplasteni a komaxitoveho povrchu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
243 L, All-In-One biopeletky, SiliCarbon, odpěňovač

A. Typicus, A. Ocelaris, P. Hepatus, Z. flavescens, P. kauderni, L. amboinensis, Sinularia, Sarcophyton, Zoanthus, Pachyclavularia, Clavularia, Briareum, E. ancora, Caulastrea, C. jardinei
Napísať odpoveď

Návrat na "Rôzne"