www.reefcentral.com

Zaujímavosti, skratky používané v morskej akvaristike a všetko ostatné čo nieje zahrnuté v iných fórach, témach.

Moderátori: Roman, reicho, Superreefer

Používateľov profilový obrázok
laomedon
Reef Expert
Reef Expert
Príspevky: 1975
Dátum registrácie: 14 Nov 2005 16:31
Bydlisko: Badín
Kontaktovať používateľa:

www.reefcentral.com

Príspevok od používateľa laomedon »

Dodnes som mal celkom slušný názor na portál REEFCENTRAL.COM no po dnešných pár hodinách strávených čítaním príspevkou som trošku ostal v pomikove.

Dodnes som ani len netušil že je to fórum až tak veľmi cenzúrované a prísne naklonené len k vybraným značkám a technológiám.

Napríklad pred nedávno zakázali človeka menom Bill Wann možno to meno niektorým niečo hovorý možno nie. Je to človek čo nemá problém s peniazmi (okrem toho že stavia dom za pár mil. USD má aj Ferari) si robý všetku techniku pre akváriá DIY. Ja som sa pred pár mesiacmi vyjadril o jeho akváriu ako "Maník s peňaženkou ale bez vkusu" tu je link na tému:

http://www.reef.sk/viewtopic.php?t=17

To som ale vôbec netušil o koho ide a čo je v pozadí. Tento Bill sa totiž rozhodol že si postavý nový dom a v ňom REEF akvárium o rozmeroch 6,7m x 4,5m x 2,5m výška cca 75tis. litrov len v hlavnom akváriu. Spolu s filtráciou by to malo byť niečo cez 95tis. litrov.

No ale podme k veci REEF Central ho vyhodil z klubu vraj preto že pri jeho popise ako vyrobiť Titanium Cooler s fotodokumentáciu mal na niektorých fotografiách v pozadí nejaký Calcium Reactor. Toto vraj stačilo nato aby nahneval REEF CENTRAL na toľko aby bol Banned(zakázaný) v profile má napísané že "Moved on"

Sám sa vyjadril že už aj keby ho požiadali naspať sa nevráti a radšej čas ktorý venoval písaniu príspevkou venuje svojej malej 100tis. nádrži.

Našiel sa však človek (spazz) ktorý tento je gigantický projekt na REEFCENTRRAL popisuje nuž ale kto vie že dokedy.

Mňa len zarazilo že aj na takom miesto ako je REEFCENTRAL funguje cenzúra a stáva sa s toho komerčný portál. Veď kto by chcel prísť o business keď má strránka v priemere 2500 aktívnych užívateľov to jest ludí ktorý práve diskutujú, Fórum má 136.000 užívateľov
- 925.000 tém
- 8.210.000 príspevkov.
Tak tomu sa už povie návštevnosť.

K tomu Billovmu projetku sa ešte určite vrátim v inej sekcii keď postúpi v progrese.
Ak chcete mat niečo urobené poriadne, urobte si to sami. Napoleon Bonaparte
http://www.reef.sk/viewtopic.php?t=889
Používateľov profilový obrázok
plaster
Už som čo to napísal
Už som čo to napísal
Príspevky: 306
Dátum registrácie: 20 Aug 2006 08:37
Bydlisko: Badín

Príspevok od používateľa plaster »

no co uz stale su na svete ludia, ktori nepocitaju peniaze, kam a kolko investuju. A k tomu reefcentralu len tolko , ze je to len a len ich chyba ked sa pripravuju o manikov co robia veci vo velkom
Pokus o REEF ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné diskusie"